Zin om aan de slag te gaan bij een bedrijf in de groei?

Werken met een levend product. Werken in het groen. Werk dat bij je past. Gewaardeerd worden om wat je doet. Hoe klinkt dat? Bij Sentinel is dit de gewoonste zaak van de wereld. En als je wilt, kun je bij ons komen werken. We hebben niet elke week een vacature, maar toch wel regelmatig. Kijk daarvoor bij Vacatures. In de zomermaanden komen we handen te kort en zijn we blij met de hulp van vakantiewerkers en op zaterdag hebben we werk voor scholieren.

Licht werk

Werken in een moderne kwekerij als Sentinel is anders dan je je misschien voorstelt. Veel van de productieprocessen zijn geautomatiseerd. Wat overblijft, zijn de lichtere teelthandelingen: stekken steken, verpakken, potten voorzien van een hengsel, ophangen en stickeren. Je inzet wordt beloond. Niet alleen in geld trouwens, maar ook op andere manieren. Werkplezier bijvoorbeeld en afwisseling in je taken. En omdat we oog houden voor je ontwikkeling, krijg je de kans om je verder te ontplooien.

Aan de slag als scholier?

Scholieren kunnen doordeweeks bij Sentinel aan de gang. De werkzaamheden bestaan uit planten knippen, stekken steken, planten ophangen of hengsels aan potten vastmaken. Echt vies word je er niet van, maar doe voor de zekerheid niet je nieuwste outfit aan. Voor sommige klusjes zijn er waterdichte schorten beschikbaar.

De tijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 16:30 met een half uur pauze tussen de middag. Je kunt kiezen uit hele dagen of halve dagen werken, maar we nemen je alleen aan als:

  • We over een langere periode op je kunnen rekenen
  • Je minimaal eenmaal per twee weken komt werken

Je mag -in overleg met de bedrijfsleider- zelf bepalen wanneer je komt werken.

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op met Antoinette. Stuur haar een e-mail antoinette@sentinel.nl of appje 06-13868602.