Zin om aan de slag te gaan bij een bedrijf in de groei?

Lekker werken met een levend product. Werk dat bij je past. Gewaardeerd worden om wat je doet. Hoe klinkt dat? Bij Sentinel is het de gewoonste zaak van de wereld. En als je wilt, kun je bij ons komen werken. We hebben niet elke week een vacature, maar toch wel regelmatig. In de zomermaanden komen we handen te kort en zijn we blij met de hulp van vakantiewerkers, op zaterdag hebben we werk voor scholieren.

Licht werk

Werken in een moderne kwekerij als Sentinel is heel anders dan je je misschien voorstelt. Veel processen zijn geautomatiseerd. Wat overblijft, zijn de lichtere teelthandelingen: stek steken, verpakken, voorzien van een hengsel, ophangen en stickeren. Je inzet wordt beloond. Niet alleen in geld trouwens, maar ook op andere manieren. Werkplezier bijvoorbeeld en afwisseling in je taken. En omdat we oog houden voor je ontwikkeling, krijg je kansen om bij ons verder te komen.

Aan de slag als scholier?

Scholieren kunnen we al gauw aan een bijbaan helpen; op zaterdagen of in de vakanties. Je gaat bijvoorbeeld de planten knippen, stekken steken, planten ophangen of hengsels aan potten maken. Echt vies word je er niet van, maar doe voor de zekerheid niet je nieuwste outfit aan. Voor sommige klusjes stellen we waterdichte schorten beschikbaar.

 

Je werkt op zaterdag van 07.30 tot 12 uur en van maandag tot en met vrijdag van 8 tot 12.30 uur en van 13 tot 16.30 uur. Je mag hele dagen werken, maar halve dagen is ook goed. Denk eraan dat we je alleen kunnen aannemen als we:

    • over een langere periode op je kunnen rekenen

 

  • en je minimaal eenmaal per 2 weken komt werken

Wel mag je – in overleg met onze bedrijfsleider – zelf bepalen wanneer je komt werken. Interesse? Kom even langs op vrijdag (dat kan zonder afspraak) of maak een afspraak voor een andere dag. Vul van tevoren even dit formulier [link] in voor je aanmelding.

Ben je scholier en wil je bij ons komen werken?
Download dan dit formulier.