Scindapsus, de natuurlijke luchtzuiveraar en airco in één

NASA-onderzoek heeft bewezen dat de Scindapsus giftige stoffen verwijdert die vrijwel in alle huizen, kantoren en scholen voorkomen. Stoffen als formaldehyde, benzeen, trichloorethyleen, xyleen en tolueen, die onder andere uit meubels, kleding, vloerbedekking, verf en printers komen.

De Scindapsus neutraliseert schadelijke gassen en breekt ze af. Er ontstaat een regulerend verdampproces wat de luchtvochtigheid verbetert. Zij zetten CO² om in zuurstof, wat de lucht gezonder maakt.

Wat merk je met een Scindapsus in huis of op kantoor?

  • Een verbeterde luchtvochtigheid
  • Minder tot weinig schadelijke gassen
  • Gezondere lucht met minder CO2 en meer zuurstof
  • Minder temperatuurstijging, verdamping werkt verkoelend

Positieve effecten van Scindapsus

Er wordt een veelheid aan positieve effecten toegeschreven aan de Scindapsus. Het blijkt dat klachten als hoofdpijn, duizeligheid en zelfs hartkloppingen minder voorkomen als je een Scindapsus in de buurt hebt staan. Of meerdere! Ook irritaties van ogen, neus, huid en mond krijgen minder kans met deze planten op kantoor of in huis. Andere opvallende effecten zijn dat ze stress reduceren en de creativiteit en productiviteit van werknemers verhogen.

Scindapsus: een van de beste

Er zijn maar weinig planten met zoveel invloed op het binnenklimaat. De Scindapsus staat In de top 10 (NASA) van meest impactvolle planten. Hecht u waarde aan een gezond binnenklimaat? Dan is de inzet van de Scindapsus in huis of kantoor een uitstekende keus.